Sporten tijdens je studie
Waterproof werkt nauw samen met UM SPORT om studenten de kans te geven hun favoriete sport ook gedurende hun studie te blijven uitoefenen. Dit kan zowel recreatief, als in wedstrijdverband.

Kijk voor meer informatie over welke mogelijkheden er voor studenten zijn bij Waterproof op het UM Sportoverzicht op de website van UM SPORT. Selecteer bij 'activiteitengroep' 'Waterpolo' en kies vervolgens bij 'activiteit' een inschrijvingsmogelijkheid.

Trainen
Waterproof traint in het Geusseltbad in Maastricht. Studenten in het bezit van een UM SPORT lidmaatschap kunnen meetrainen op maandag en woensdag. Je dient je hiervoor in te schrijven bij UM SPORT. Neem een kopie van je UM SPORT lidmaatschapspas en de uitdraai van je inschrijving voor de waterpolotrainingen mee!

Kijk verder voor meer informatie over de training en trainingstijden van Waterproof.

Competitie
Waterproof heeft een dames- en een herenteam dat deelneemt aan de competitie en is ingedeeld in Regio Zuid (provincies Limburg, Noord Brabant en Zeeland). Alle thuiswedstrijden worden in het Geusseltbad gespeeld.

Voor deelname aan de competitie dien je lid te zijn van Waterproof en dient er een startvergunning voor je te worden aangevraagd.