Dames senioren 1

...een gezellige groep dames die graag wint.

Scholieren, studenten en werkenden, iedereen is welkom. Zo divers is ook ons wedstrijdteam.
Elke maandag- en woensdagavond vind je ons in het zwembad, op tijd voor de training: de een ligt er al in, de ander kletst nog even en voelt met haar tenen hoe koud het water is. Maar als het tijd is, springen we zo snel mogelijk in het water.

Het eerste gedeelte van de training richt zich vooral op conditie. Mensen die weinig ervaring hebben worden ondersteund door onze trainer Peter, maar ook in het water geven de dames de nieuwe mensen de nodige instructies. In het tweede gedeelte oefenen we met de bal en proberen we nieuwe waterpolotechnieken uit.
Ook hier is aandacht voor mensen die geen ervaring hebben met waterpolo. Zij oefenen de basisprincipes, vaak met hulp van Danielle. Serieus, maar ook tijd voor gezelligheid. Fanatiek, maar ook een lolletje tussendoor. Dat hoort ook bij onze trainingen.

En op zaterdag onze ‘beloning’: de wedstrijd, daar doe je het toch voor. De thuiswedstrijden zijn in Maastricht en naar de uitwedstrijden rijden we gezamenlijk in meerdere auto’s. De een nog studerend, de ander relaxed op de achterbank, maar naarmate we dichterbij het zwembad komen, peppen we onszelf op door muziek en door al over de wedstrijd te praten. Peter en Niels langs de lijn, met de wissels naast hen. Het fluitsignaal en dan …. dan gaan we er tegen aan. We willen graag winnen, maar ook gezelligheid en elkaar helpen in het water staat voorop.

Heb je zin om een keer te komen trainen?
Je bent van harte welkom
Maandag: 19.00-20.30 uur
Woensdag: 20.15-21.45 uur

Trainer & Coach: Peter
Wisselcoach: Niels
Spelers:

Anita Anne
Cecile Celine
Emmy Hilde
Jolien Judith
Karin Marlies
Meike Nikki
Sanne Chaz
Marianne

 

Logo4dvastgoed
LogoRabobank
logo-containerpro