Waterproof Dames senioren 1

Wij als dames van Waterproof vormen een gezellige en gemotiveerde groep die elke training weer hun best doet om nieuwe dingen te leren en vaardigheden onder de knie te krijgen. We worden hierbij begeleid door onze coach Niels, die telkens weer een nieuwe training voor ons bedenkt.

Er zit heel veel variatie in onze trainingen: van zwemmen, sprinten en krachtoefeningen tot gooien met de bal op doel en spelsituaties nabootsen. Je kan bij ons moeilijk verveeld raken!

Trainen doen wij in het Geusseltbad in Maastricht. Het eerste deel duurt 45 minuten en bestaat vooral uit het trainen van de conditie. Ook worden er trucs geoefend die in de wedstrijden gebruikt kunnen worden. Na deze 45 minuten verplaatsen wij ons naar het wedstrijdbad en worden er voornamelijk spelsituaties nagebootst en kun je leren hoe en waar je het best op het doel kan schieten. Ook spelen we af en toe oefenwedstrijden zodat je de nieuw geleerde technieken en trucs kan toepassen!

De meeste dames worden doordeweeks dan ook klaargestoomd voor de wedstrijden, die in de weekenden gespeeld worden. Meedoen aan de competitie is een echte aanrader als je beter wilt worden in waterpolo!
Thuiswedstrijden worden in het Geusseltbad gespeeld. Bij de uitwedstrijden rijden wij samen naar de bestemming.

Daarnaast worden er ook leuke activiteiten buiten het zwembad georganiseerd waarbij je de leden beter kan leren kennen en misschien verborgen talenten zult ontdekken! Zo zijn wij al gaan klimmen in bomen, gaan uiteten, bowlen, barbecueën en doen wij ook elk jaar mee aan een super gezellig toernooi in Hasselt in augustus. Wij hebben zelfs al meegedaan aan een internationaal waterpolo toernooi in Bonaire!
In de toekomst willen wij misschien ook nog mee gaan doen aan een toernooi in Curaçao! Dit wil je toch allemaal niet missen!

Meld je dus zeker aan bij Waterproof en hopelijk zien wij jou snel terug op de training, tot snel!!!🤽🏼‍♀️♀️🤽🏼‍♀️♀️

Onze trainingstijden:
Maandag: 19:00-20:30 uur
Woensdag: 20:15-21:45 uur