Jeugd

...Waterproof Maastricht heeft jeugd teams, waaronder een onder 15 team dat mee doet aan de competities.

"Waterproof Maastricht heeft jeugd teams. Je hebt een onder 15 team dat mee doet aan de competities. Er zijn ook 2 heren teams en 1 dames team. De jeugd traint op donderdag van 17:45 tot 18:45. Op maandag en woensdag trainen de heren en dames. De trainingen zijn in het Geusseltbad.Als een onder 15 speler vind ik dat wedstrijden soms wel ver zijn maar ze zijn heel leuk en je leert er veel van, ook vind ik het leuk om nieuwe tegen standers te ontmoeten en tegen verschillende teams te spelen. Soms zie je ook hoe een team beter is geworden. Natuurlijk is het ook heel erg leuk om samen met het team te spelen. Het is een gezellig team en iedereen kan het wel vinden met elkaar. Soms gaan we gezellig op team uitjes. Die zijn ook altijd leuk. Soms zijn er toernooien en gaan we met het team kamperen. Dat is wel het gezelligste.

De trainingen zijn gezellig. Meestal gaan we op het begin veel banen zwemmen voor conditie en dan halverwege gaan we meer op het gooien of positie liggen enzo oefenen. Er wordt vaak ook wedstrijdje gespeeld op het einde, dates ook leuk. Er zijn dan veel verschillende leeftijden van 9 jarige tot 15 jarige. Als we wedstrijdje gaan doen zorgen we dat de leeftijden gemengd zijn en iedereen de kansen krijgt om te scoren, we helpen de jongeren om ook te scoren. Veel kinderen genieten van de trainden en vinden het ook leuk.

De coaches zijn erg aardig. Gezellig om mee te praten en ze zijn erg betrouwbaar. Ze geven goede trainingen en zeggen duidelijk wat je moet doen. Ze zorgen er voor dat trainingen leuk zijn en blijven. Als er iets is kun je het ze vertellen en ze helpen en luisteren. Ook voor Engelse of anderstalige kinderen zorgen ze er voor dat het leuk is en ze het snappen."- Ella

Logo4dvastgoed
LogoRabobank
logo-containerpro